פחמימות עוף מטוגן דרום
גשו לסופר וקנו פלפל, עופות תיבול, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. נסו עוף מטוגן דרומי (פחמימות נמוכות וללא גלוטן), אורז מטוגן בפחמימות, ו עוף עם פחמימות פטוצ'יני אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מניחים סיר כבד מעל חום בינוני גבוה עם לפחות 1 אינץ 'של שמן צמחי עבור עוף ללא עצמות 2 אינץ' עבור חתיכות שלמות.
שמן חום ל 350 מעלות F; חשוב לפקח ולשמור על הטמפרטורה, או קמח הסויה breading והשמן שלך ישרוף. (מטגנים עמוקים ניידים בבית נהדרים בשביל זה.)
בקערה בינונית, מערבבים את הביצים והשמנת כדי לעשות שטיפת ביצים. בקערה נפרדת גדולה יותר, מערבבים את כל המרכיבים בפירורי לחם יחד.
מתבלים היטב את העוף במלח ופלפל. טובלים אותו תחילה בפירורי לחם, ואז בשטיפת ביצים, ואז חוזרים שוב לפירורי לחם, מקפידים לצפות היטב מכל הצדדים. לטפוח על כל עודפי breading ולאחר מכן בזהירות במקום לתוך שמן חם ומטגנים עד חום זהוב פריך, רק כמה דקות.
להסיר ולנקז על מגבות נייר.
חזה עוף ללא עצמות, אם לחתוך דק, עשוי לבשל כל הדרך על ידי טיגון לבד, אבל עוף שלם לא בגלל כמה מהר קמח סויה חום. עדיף למקם כל עוף שאתה מטגן עם קמח סויה על מחבת גיליון ולסיים על ידי אפייה ב 350 מעלות F במשך 10 דקות נוספות עבור עוף ללא עצמות 20 עד 25 דקות יותר עבור חתיכות עוף לחתוך כי יש עצמות. הטמפרטורה הפנימית של העוף צריך לרשום 165 מעלות F.