פטה אספרגוס פריטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Fetan אספרגוס Frittatan. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן צמחוני וקטוגני דיאט. גשו לסופר וקנו חניתות אספרגוס, שמן זית, ציפורן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו אספרגוס ועגבניות פריטטה עם פטה, פטה, בצל ירוק, ופריטטה אספרגוס, ו אספרגוס, תרד, גבינת פטה פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, לבשל אספרגוס בכמות קטנה של מים במשך 6-8 דקות או עד פריך במכרז; לנקז. דק קוצצים שתי חניתות; להגדיר אספרגוס שנותר בצד.
ב-8-in. מחבת או מחבת אטומה, לטגן את הבצל, שום ואספרגוס קצוץ בשמן עד למכרז. בקערה, לטאטא את הביצים, שמנת, מלח ופלפל; לשפוך למחבת. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני במשך 3-5 דקות או עד ביצים כמעט להגדיר.
מסדרים ספירס אספרגוס שמורות כך שהם דומים חישורים של גלגל על ביצים; מפזרים גבינת פטה.
אופים, חשוף, ב 350° במשך 7-9 דקות או עד ביצים נקבעים לחלוטין.