קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות2
ציון בריאות29
מגזין

פטה ממולאים בצלים צלויים

פטה ממולאים בצלים צלויים
אם יש לך פטרוזיליה, שמן זית בתוספת, עלי טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו Smores מקורה: קלוי, טוב קלוי, פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש, ו בצל אפוי עם פטה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 190c / גז 5 / מאוורר 170C. לקלף את הבצל משאיר אותם שלמים, הסרת השכבה הראשונה של בצל כפי שאתה לקלף.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים אותם לשניים על פני האמצע ולהסיר כמה שכבות ממרכז כל אחד באמצעות כפית. למלא כל חורים עם פרוסת בצל קטנה שנלקחה מן השכבות המרכזיות. מסדרים חצאי בצל, לחתוך בצד בצלחת קטנה אטומה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
יוצקים התזה של מים לתוך המנה ומברישים את הבצל עם חלק מהשמן. מכסים את המנה בחוזקה בנייר כסף ואופים במשך 45-50 דקות עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
בינתיים, דק קוצצים את השכבות הפנימיות.
5
מחממים את השמן הנותר בסיר בגודל בינוני ומטגנים את הבצל הקצוץ, ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות עד רך ומתחיל חום, להשאיר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מערבבים את הבצל קצוץ מקורר בקערה עם חצי פטה, פירורי הלחם, צ ' ילי, עגבניות מיובשות, טימין קצוץ ופטרוזיליה,אגוזי מלך, ביצה מוכה וכמה מלח ופלפל שחור טחון טרי. מערבבים היטב עד שהכל משולב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
להגדיל את התנור ל 200C / גז 6 / מאוורר 180C. לחלק את פטה מלית בין הבצל, ואז לפזר על הגבינה הנותרים ומפזרים מעל כמה זרזי טימין.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
טפטוף על קצת שמן מצנצנת העגבניות ומבשלים 25 דקות עד המילוי מבעבע והפטה הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
דַק-דַק-