המתכון פטוצ'יני אלפרדו עם עוף יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-25 דקות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 71 קלוריות. והוא יספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף, גבינת נובכטל, חזה עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוף פטוצ'יני אלפרדו, עוף פטוצ'יני אלפרדו, ו עוף פטוצ'יני אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מלח
2
בינתיים, לבשל עוף במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות. או עד הסוף, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מערבבים קמח ומרק באותו מחבת עם מקציף. מערבבים בנופכטל, 2 כפות. פרמזן, אבקת שום ופלפל; לבשל 2 דקות. או עד תערובת רותחים מתעבה, ערבוב כל הזמן. מערבבים עוף.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
גביע אחד (225 גרם) תוספת מוקצפת COOL WHIP Lite®, מופשרת
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.