קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות65
מגזין

פטוצ'יני ירוק עם כבדי עוף: פטוצ' יני ורדה איי פגטיני

פטוצ'יני ירוק עם כבדי עוף: פטוצ' יני ורדה איי פגטיני
פטוצ'יני ירוק עם כבדי עוף: פטוצ' יני ורדה איי פגטיני לוקח מסביב 1 שעה ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 653 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לך עלי תרד לתינוק, פרושוטו, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספונקולרי של 80%. מתכונים דומים: פטוצ'יני ורדה, פטוצ'יני עם עשבי תיבול ירוקים, ו פטוצ'יני עם ירקות ירוקים.

הוראות

1
משרים את הפטריות המיובשות ב 2 כוסות מים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
2
מסננים, קוצצים ושומרים גם פטריות וגם נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
3
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ', שלבו 2 כפות שמן זית והבייקון והעבירו לאט את השומן מהבייקון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מוסיפים את טפלי העוף, מגבירים את האש ומבשלים עד שהם משחימים.
מרכיבים שתצטרך
קרביים עוףקרביים עוף
5
מוסיפים את הגזר והבצל ומקפיצים על אש גבוהה 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
6
מוסיפים את השום ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מוסיפים את ציפורן, עלה דפנה ויין ומבשלים 30 דקות. מעבירים את הרוטב דרך מסננת דקה, מחזירים אותו לסיר ומערבבים פנימה את רסק העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
על אש גבוהה מוסיפים את הבצל הירוק והפרושוטו ומקפיצים על אש גבוהה 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
9
מוסיפים את הפטריות הקצוצות וכ - 1/2 מנוזל ההשריה ומביאים לרתיחה מהירה. מנמיכים לרתיחה ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10
מוסיפים את העגבניות והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
11
מוסיפים את כבדי העוף ומקפיצים על אש גבוהה 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומוסיפים לרוטב העגבניות. שמור על רוטב על רתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
כבד עוףכבד עוף
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך אל דנטה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
14
מסננים את הפסטה וזורקים אותו במחבת מטגן עם רוטב מוכן, על אש גבוהה במשך 1 דקה. מחלקים באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות ומעליהם הגבינה המגורדת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
15
מגישים מיד.
16
הביאו לרתיחה 3 ליטר מים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
17
מניחים קערה מלאה במים וקרח ליד הכיריים. לצלול את התרד לתוך המים הרותחים לחלוט במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
18
מוציאים מהמים הרותחים בעזרת כף מחוררת וטובלים במי הקרח. כאשר מקורר, להסיר מן המים, לסחוט במגבת לייבוש ומניחים בקערה של מעבד מזון. מחית עד שנוצרת משחה דקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
19
בקערה שלבו את מחית התרד והביצים ובחשו היטב לאיחוד. תלולית 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצה והתרד ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
20
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
21
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח, גרדו וזרקו את שאריות החתיכות. מקמחים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
22
מרדדים להגדרה הדקה ביותר במכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
23
חותכים את הפסטה לסרטים ברוחב 1/4 אינץ', מניחים על מגש סדינים שפוזר בנדיבות בקמח סולת, מכסים במגבות נקיות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולתקמח סולת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי