פטוצ'יני סרטנים אני pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 477 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו את הפלפל, זנבות הסרטנים, הקמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחצי & חצי קרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. 91 אדם התרשמו מתכון זה. . , שהוא מוצק. נסו פטוצ'יני סרטנים, פטוצ'יני סרטנים אני, ו סרטנים Velveeta Fettuccine (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים בצל, פלפל, סלרי ושום בחמאה עד בצל רך. מערבבים בקמח, ומבשלים 5 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בסרטנים. כיסוי, ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
סרטנים עובדים ממש טוב עם שרדונה, Gruener Veltliner, ו Muscadet. למרות שמנות ים שונות בהחלט יכולות לקרוא ליינות שונים, בדרך כלל יין לבן פריך, בעל גוף בהיר או יין לבן נוצץ יעשה את העבודה ולא יטביע שום טעמים עדינים. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.