פטוצ'יני עם עגבניות וצלפים פריכים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עם עגבניות צלפים פריכים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 643 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך פטוצ'יני, שמן זית, עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פטוצ'יני עם עגבניות, צלפים וזיתים, פטוצ'יני טונה איטלקי בן 20 דקות עם עגבניות, צלפים וזיתים, ו פריכים Monkfish עם צלפים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית. בקערה קטנה, לזרוק את הצלפים עם עמילן תירס ולהעביר מסננת; לנער את עמילן תירס עודף.
מוסיף את הצלפים המצופים לשמן ומטגנים על חום גבוה, הטיה בעדינות רועד את המחבת, עד הצלפים הם פריכים וזהב, על 3 דקות.
מסננים את הצלפים, הזמנת 2 כפות שמן במחבת.
מורחים את הצלפים על צלחת נייר towellined.
מוסיפים את האנשובי ושום למחבת ומבשלים על חום גבוה, ערבוב, עד השום הוא זהוב ואת אנשובי להתמוסס, על 3 דקות.
הוסף את הפרושוטו, מפריד את הסרטים, ומבשל עד השחמה קלה, על 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות והפלפל האדום הכתוש ומבשלים רק עד שהעגבניות מתחילות להישבר, כ -3 דקות. מערבבים בזיליקום.
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מי הבישול. להחזיר את הפסטה לסיר יחד עם המים ויוצקים את הרוטב על גבי. לזרוק על חום גבוה רק עד הרוטב הוא התעבה, על 2 דקות.
מגישים את הפסטה בקערות, מעוטר עם צלפים פריכים. תעביר את הגבינה המגורדת ליד השולחן.