קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

פטוצ'יני עם עגבניות וצלפים פריכים

פטוצ'יני עם עגבניות וצלפים פריכים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עם עגבניות צלפים פריכים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 643 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך פטוצ'יני, שמן זית, עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו פטוצ'יני עם עגבניות, צלפים וזיתים, פטוצ'יני טונה איטלקי בן 20 דקות עם עגבניות, צלפים וזיתים, ו פריכים Monkfish עם צלפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית. בקערה קטנה, לזרוק את הצלפים עם עמילן תירס ולהעביר מסננת; לנער את עמילן תירס עודף.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיף את הצלפים המצופים לשמן ומטגנים על חום גבוה, הטיה בעדינות רועד את המחבת, עד הצלפים הם פריכים וזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים את הצלפים, הזמנת 2 כפות שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מורחים את הצלפים על צלחת נייר towellined.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
5
מוסיפים את האנשובי ושום למחבת ומבשלים על חום גבוה, ערבוב, עד השום הוא זהוב ואת אנשובי להתמוסס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף את הפרושוטו, מפריד את הסרטים, ומבשל עד השחמה קלה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
7
מוסיפים את העגבניות והפלפל האדום הכתוש ומבשלים רק עד שהעגבניות מתחילות להישבר, כ -3 דקות. מערבבים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
8
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מי הבישול. להחזיר את הפסטה לסיר יחד עם המים ויוצקים את הרוטב על גבי. לזרוק על חום גבוה רק עד הרוטב הוא התעבה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מגישים את הפסטה בקערות, מעוטר עם צלפים פריכים. תעביר את הגבינה המגורדת ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה