גשו לסופר וקנו שמנת, מלח, ורמוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פטוצ'יני עם אפונה ונענע, פטוצ'יני ברוטב עגל מלוח, ו פטוצ'יני עם אפונה מרוסקת (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, להמיס 1 כף החמאה עם 1 כף השמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את העגל ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, פונים, עד הרגע, על 1 דקה בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
מלח, לציפוי זכוכית
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
הסר.
4
להפחית את החום נמוך למדי.
5
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן בצל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים את ורמוט ולאחר מכן מרק ושמנת; להביא לרתיחה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוט
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של וניל
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את האפונה ואת החום דרך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
מוסיפים את הבשר עם כל מיצים שנצברו ואת הנותרים 3/4 כפית מלח.
ניקוז. לזרוק עם הרוטב, פלפל, הנותרים 1 כף חמאה, ואת מנטה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודו
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
10
בואו לשבת במשך 2 עד 3 דקות, כך הפסטה סופג חלק מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
11
טעם מנטה טרי: מנטה מתחיל לאבד טעם ברגע שהוא הרים. גם אם החבורה אתה משתמש נראה בסדר, זה אולי כבר הרים מספיק זמן לפני כך שהטעם הוא חלש. תטעם את הרוטב, ואם תרצה, תוסיף עוד מנטה.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
עצם הודו וצוואר הודו
12
המלצת יין: ויניו ורדה קלה וחומצית מפורטוגל או סוביניון בלאן מעמק לואר בצרפת, כגון פוילי-פום, תשקף את הטעם המרענן של המטבעה.