קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

פטוצ'יני עם עגל, אפונה ונענע

פטוצ'יני עם עגל, אפונה ונענע
גשו לסופר וקנו שמנת, מלח, ורמוט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פטוצ'יני עם אפונה ונענע, פטוצ'יני ברוטב עגל מלוח, ו פטוצ'יני עם אפונה מרוסקת (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, להמיס 1 כף החמאה עם 1 כף השמן על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את העגל ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, פונים, עד הרגע, על 1 דקה בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
הסר.
4
להפחית את החום נמוך למדי.
5
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן בצל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות. מערבבים את ורמוט ולאחר מכן מרק ושמנת; להביא לרתיחה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
6
מוסיפים את האפונה ואת החום דרך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
מוסיפים את הבשר עם כל מיצים שנצברו ואת הנותרים 3/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את fettucine עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
ניקוז. לזרוק עם הרוטב, פלפל, הנותרים 1 כף חמאה, ואת מנטה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
10
בואו לשבת במשך 2 עד 3 דקות, כך הפסטה סופג חלק מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
טעם מנטה טרי: מנטה מתחיל לאבד טעם ברגע שהוא הרים. גם אם החבורה אתה משתמש נראה בסדר, זה אולי כבר הרים מספיק זמן לפני כך שהטעם הוא חלש. תטעם את הרוטב, ואם תרצה, תוסיף עוד מנטה.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
המלצת יין: ויניו ורדה קלה וחומצית מפורטוגל או סוביניון בלאן מעמק לואר בצרפת, כגון פוילי-פום, תשקף את הטעם המרענן של המטבעה.
מרכיבים שתצטרך
סוביניון בלאןסוביניון בלאן
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)