קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות17
מגזין

פטוצ'יני פירות ים

פטוצ'יני פירות ים
פטוצ'יני פירות ים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 369 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 8 . אם יש לך צדפות ים, חמאה, פטוצ'יני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו פטוצ'יני פירות ים, פטוצ'יני פירות ים, ו פטוצ'יני פירות ים אלפרדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים בצל ושום; לטגן 1 דקה או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
3
מוסיפים שרימפס וצדפות; מטגנים 3 דקות או עד לסיום. להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
שרימפסשרימפס
4
מוסיפים חצי וחצי, מלח, פלפל, בשר סרטנים; מבשלים 3 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב כל הזמן (לא להרתיח). בהדרגה מפזרים 1/2 כוס גבינה על תערובת פירות ים, ערבוב כל הזמן; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
מאכלי יםמאכלי ים
גבינהגבינה
פלפלפלפל
מלחמלח
5
הסר מהחום.
6
מערבבים תערובת פסטה ופירות ים בקערה גדולה. למעלה כל מנה עם 1 1/2 כפיות גבינה 1 1/2 כפיות פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
מאכלי יםמאכלי ים
גבינהגבינה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה