פטי יווני נמס עם גבינת קאסרי ומוחמרה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 72 גרם חלבון, 117 גרם שומן, ובסך הכל 1763 קלוריות. צאו לחנות והרימו פלפל אנגלי טחון, גרידת לימון, פלפלים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה מאוכלרשת יש 116 אוהדים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 97%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם פימנטו גבינת פטי נמס, פטי נמס, ו פטי נמס.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל על אש בינונית-גבוהה עקיפה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
בקערה גדולה שלבו את הפטרוזיליה, היוגורט, השום, הכוסברה, המלח, הכמון, הפפריקה והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נוזל-אונקיות מים טריים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את הטלה ומערבבים בעדינות ביד עד לאיחוד אחיד. מעצבים את הבשר ל -4 קציצות, כל אחת בערך 4 על 6 אינץ 'על 1/2 אינץ'.
שמן 1 בצד של בצק פיצה קל מאוד. גריל, משומן כלפי מטה, על אש בינונית-גבוהה עד שהצד התחתון שלפוחית. משמנים קלות את החלק העליון והופכים. מפזרים את הגבינה על הבצק ומבשלים עד שהחלק התחתון שלפוחית. עוברים לחום עקיף, מכסים ומבשלים עד שהגבינה נמסה והבצק מבושל, בערך 3 עד 5 דקות.
מעבירים את ההמבורגרים ללחם, מעליהם מעט מוחמרה ובצל בגריל ומעליהם חתיכה נוספת מבצק הפיצה בגריל.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
9
החזירו אותם לגריל על אש נמוכה או עקיפה למשך מספר שניות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
10
מוציאים אותם מהגריל, חוצים את הכריכים באלכסון ארוך ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
11
מכניסים את כל המרכיבים, למעט גרידת הלימון, למעבד מזון ומעבדים עד שנוצרת משחה חלקה. (התחל עם 1 פלפל חריף, טעם, ולאחר מכן להוסיף עוד אם אתה רוצה את זה חם יותר.) אם התערובת סמיכה מדי, מזלפים עוד מעט שמן זית. מערבבים את גרידת הלימון ביד. טועמים ומוסיפים עוד מלח ופלפל חריף, אם רוצים.