קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

פטי נמסה.

פטי נמסה.
פטי נמס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 881 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לך מלח ופלפל, בשר טחון, גבינה שוויצרית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פטי נמסה., פטי נמסה., ו קציצת ברביקיו קלויה נמס (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת בינונית, להמיס 2 כפות של חמאה על חום בינוני-נמוך. לזרוק את הבצל פרוס לבשל לאט במשך 20 עד 25 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הם חום זהוב ורך. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הבשר הטחון, המלח והפלפל, ואת ווסטרשייר. טופס לתוך 4 קציצות.ממיסים 2 כפות חמאה במחבת נפרדת על אש בינונית. מבשלים את הקציצות משני הצדדים עד שנעשה לחלוטין באמצע. להרכיב פטי נמס בדרך זו: פרוסת לחם, פרוסת גבינה, קציצת המבורגר, 1/4 של בצל מבושל, עוד פרוסת גבינה, ועוד פרוסת לחם. על מחבת נקייה או במחבת, להמיס 2 כפות חמאה וגריל את הכריכים על חום בינוני עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
הסר את הסנדוויצ ' ים והוסף את 2 כפות החמאה שנותרו למחבת. להפוך את הכריכים למחבת, להפוך אותם לצד השני. מבשלים עד חום זהוב פריך, ועד גבינה מותכת. תחתוך לחצי ותגיש מיד!
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'