פטי נמס עם בצל צלוי
פטי נמס עם בצל בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח, לחם שיפון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פטי בגריל נמס עם בצל חנוק, פטי נמס עם בצל חרוך, ו קציצת גריל נמס (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים פרוסות בצל על צלחת.
לטפטף חומץ על פרוסות בצל.
מחממים מחבת גריל גדולה על אש בינונית. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל למחבת; מכסים ומבשלים 3 דקות בכל צד.
הסר מהמחבת; לכסות ולשמור חם.
מחבת חום מעל חום בינוני-גבוה. מחבת עם ספריי בישול. מחלקים בשר ל-4 חלקים שווים, ומעצבים כל אחד לקציצה בעובי 1/2 אינץ'.
מפזרים קציצות באופן שווה עם מלח ופלפל.
מוסיפים קציצות למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום.
מורחים על 1 כפית חרדל תערובת על 4 פרוסות לחם; שכבה כל פרוסה עם 2 כפות גבינה, 1 פטי, 2 פרוסות בצל, ו 2 כפות גבינה.
מורחים על 1 כפית תערובת חרדל על פרוסות לחם שנותרו; מקום, בצד חרדל למטה, על גבי כריכים.
מחבת חום מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מניחים מחבת ברזל יצוק או מחבת כבדה אחרת על גבי כריכים; לחץ בעדינות כדי לשטח. מבשלים 3 דקות בכל צד או עד הלחם קלוי (להשאיר מחבת ברזל יצוק על כריכים בזמן שהם מבשלים).