פטריות בר ובשר מוקפץ הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, פטריות, חומץ אורז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את סטייק האגף עם התבואה לרצועות 2-3 אינץ 'רחב, ולאחר מכן לחתוך כל רצועה נגד התבואה לחתיכות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלע
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1
מניחים את Shaoxing או שרי, רוטב סויה, קורנפלור, סוכר חום, וחומץ בקערה קטנה ומערבבים לשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים ווק שטוח עם תחתית של 14 אינץ ' על חום גבוה עד שחרוז של מים מתאדה כאשר הוא נופל למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
טפטוף 1 כף השמן סביב היקף הווק ולהוסיף את הבשר השמור בשכבה זוגית. הטבח לא הופרע עד שהבשר מתחיל לצרוב, בערך דקה אחת. באמצעות מרית מתכת, מוקפץ במשך 30 שניות עד הבשר הוא השחמה קלות אבל לא מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
העברה לצלחת גדולה.
5
טפטוף 1 כפית השמן סביב היקף הווק.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מורחים מחצית הפטריות סביב היקף הווק ומתבלים בקלילות עם מלח ופלפל. לצרוב, ערבוב פעם באמצע זמן הבישול, עד חום זהוב, על 2 דקות. המשך מוקפץ עד הפטריות רכות, על 30 שניות עד 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
מעבירים את הפטריות לצלחת עם הבשר. חזור עם כפית נוספת של השמן והפטריות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-
8
טפטוף את כפית השמן שנותרה סביב היקף הווק ולהוסיף את הכרישות, הסלרי והשום. מוקפץ עד הכרישה הם נבולים, על 2 דקות. להחזיר את הבשר, פטריות, וכל מיצים שהצטברו מהצלחת לווק. מערבבים את רוטב הסויה השמורה-תערובת קורנפלור ומוסיפים אותו לווק. מוקפץ עד הבשר הוא רק מבושל, על 30 עד 60 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה