קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

פטריות בר וחביתות גבינת עיזים

פטריות בר וחביתות גבינת עיזים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פטריות בר וחביתות גבינת עיזים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן צמחוני וקטוגני דיאט. אם יש לכם מלח ופלפל, חמאה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פטריות בר ומאפין כמהין-חביתות פח, פטריות בר ופריטטה גבינת עיזים, ו פטריות בר-גבינת עיזים Phyllotriangles (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 22
ציוד שתשתמש בו
כובע פטריות פורטבלה, פרוסכובע פטריות פורטבלה, פרוס
2
במחבת גדולה, להמיס 3 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד גרמני מתוק, שבור לחתיכותשוקולד גרמני מתוק, שבור לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס פלפלים אדומים קלויים בצנצנת, מסוננים ופרוסים1/3 כוס פלפלים אדומים קלויים בצנצנת, מסוננים ופרוסים
3
מוסיפים את שיטאקה ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 7 דקות.
4
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח, בתוספת 8 כפות נוספות, מרוככתחמאה ללא מלח, בתוספת 8 כפות נוספות, מרוככת
5
מוסיפים את יורה אפונה, מתבלים עם מלח ופלפל ומבשלים רק עד נבול, על 1 דקה. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חצוי, בתוספת 1 בצלבצל לבן, חצוי, בתוספת 1 בצל
אפונה יורהאפונה יורה
6
לפצח 6 ביצים לתוך קערה בינונית, מתבלים עם מלח ופלפל ומכים עם מקצף. ב 10 אינץ', מחבת nonstick, להמיס 1 כף של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חצוי, בתוספת 1 בצלבצל לבן, חצוי, בתוספת 1 בצל
שוקולד גרמני מתוק, שבור לחתיכותשוקולד גרמני מתוק, שבור לחתיכות
קישוטי ממתקיםקישוטי ממתקים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס פלפלים אדומים קלויים בצנצנת, מסוננים ופרוסים1/3 כוס פלפלים אדומים קלויים בצנצנת, מסוננים ופרוסים
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'עוגת פאונד קפואה, מופשרת, חתוכה לפרוסות בעובי 1/4 עד 1/2 אינץ'
7
לטאטא את הביצים שוב ולהוסיף אותם למחבת. מבשלים מעל חום גבוה בינוני, מרימים את הקצוות עם מרית כדי לאפשר את הביצים לא מבושלות לחלחל מתחת, עד החלק התחתון של החביתה הוא זהב ואת החלק העליון הוא כמעט להגדיר, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישוטי ממתקיםקישוטי ממתקים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס פלפלים אדומים קלויים בצנצנת, מסוננים ופרוסים1/3 כוס פלפלים אדומים קלויים בצנצנת, מסוננים ופרוסים
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
8
כפית שליש מהמילוי במרכז החביתה ומפזרים שליש מגבינת העז. באמצעות מרית גומי, לקפל את הצדדים על המילוי כדי לצרף אותו לחלוטין. להחליק את החביתה על צלחת גדולה חסינת חום לחתוך אותו לשניים; לשרת מיד או להעביר אותו לתנור כדי להתחמם. חזור עם שאר החמאה, ביצים ומילוי לעשות 2 חביתות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
שוקולד גרמני מתוק, שבור לחתיכותשוקולד גרמני מתוק, שבור לחתיכות
קישוטי ממתקיםקישוטי ממתקים
ציוד שתשתמש בו
1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 בצל אדום, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כובע פטריות פורטבלה, פרוסכובע פטריות פורטבלה, פרוס
9
הגישו מיד.