פטריות, גבינת עיזים ועוגות יד מנטה
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 70 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו גבינת עיזים, עלי נענע, פטריית כפתורים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: גזר מתובל, כרישה, ועוגות יד גבינת עיזים, פשטידות יד יווניות עם ירקות, שמיר, נענע ופטה, ו פשטידות יד חזיר וגבינה.
הוראות
בחר ולהכין את המתכון המאפה פאי מתובל הבסיסי. מחלקים את הבצק לשניים, מעצבים אותו לריבועים בגודל שווה ברוחב 5 אינץ 'ובעובי 3/4 אינץ'. לעטוף אותם בפלסטיק. מקררים בצק לפחות 1 שעה (או עד 2 ימים), או להקפיא עד 1 חודש.על משטח מקומח קל, לגלגל את שני הריבועים של בצק קר, אבל בלתי קפוא בנפרד, אחד בכל פעם, לתוך ריבועים 11 אינץ ' בערך. ואז לקצץ אותם בצורה נקייה לתוך 10 אינץ ' מרובע.
חותכים כל 10 אינץ ' מרובע לרבעים, נותן לך שמונה, 5 אינץ חתיכות מרובע של מאפה.
מעבירים אותם ל -2 גיליונות אפייה מרופדים בקלף, 4 לסדין. מכסים בניילון נצמד ושומרים בקירור בזמן שאתם עושים את המילוי.
מחממים תנור ל 425 מעלות, עם מדפים בשלישים העליונים והתחתונים.ממיסים את החמאה במחבת בגודל בינוני מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות הפרוסות ומפזרים מלח חצי כפית. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות ויתרו על הלחות שלהם, על 5 דקות.
מוסיפים את השאלוט ומבשלים עד שהם התרככו והפטריות רכות למדי, כ -5 דקות נוספות.
הסר מהחום ומערבבים את המנטה ואת גבינת העז עד הפטריות מצופות היטב ברוטב שמנת עבה. תניח בצד.קבל את ריבועי מאפה מהמקרר. עבודה עם כיכר המאפה במקום, ערימת קוביות מוצרלה, מופץ באופן שווה, על מרכז כל ריבוע משאיר על גבול 1 אינץ ' מסביב.
מניחים על ¼ כוס של מילוי פטריות על גבי המוצרלה על כל ריבועים. עבודה אחת בכל פעם לקפל את כל ארבע הפינות סביב המילוי, כך הנקודות להיפגש ליד המרכז אבל לא לגעת (להשאיר על אינץ ' של מרחב ביניהם). לחץ בקלילות כדי להפיץ את המילוי קצת, להיזהר לא לתת לכל בריחה. חזור עם הריבועים הנותרים של בצק מלא.
מברישים את הצמרות החשופות ואת הקצוות של הבצק של כל פשטידת יד עם שטיפת הביצים ומפזרים מלח כשר.
אופים, סדינים מסתובבים באמצע, עד פשטידות הם חום זהוב ומילוי מוגדר, על 25 עד 30 דקות. מגניב מעט על מתלה חוט.