קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות29
מגזין

פטריות חזיר צדפות

פטריות חזיר צדפות
פטריות חזיר צדפות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 433 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה משמש 10. 11 אנשים התרשמו מתכון זה. צאו לחנות ואספו קמח, שמן קנולן, מרק עוף ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 84%. ציון זה הוא מדהים. נסו סלט צדפות חזיר, דבש חרדל חזיר צדפות, ו צדפות חזיר עם רוטב צלפים חמאה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחפר פרוסות חזיר בקמח. במחבת גדולה מחממים חמאה ושמן. חזיר חום משני הצדדים בקבוצות; הסר ושמור על חום. מערבבים פנימה את היין, המים, הבצל, השום והתבלינים לטפטופים. החזירו חזיר למחבת, שכבות במידת הצורך. למעלה עם פטריות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 15-20 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מגישים עם פטוצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני