פטריות חמות
צריך מנה עיקרית צמחונית? איבודי פטריות חמים יכולים להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1913 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 145 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, קמח, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: איבודי פטריות, פטריות חמות, ו איבודי פטריות.
הוראות
מקציפים ממרח גבינת שמנת וחמאה 1/2 כוס בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב. בהדרגה לנצח 1-1 / 2 כוסות קמח; צורה לכדור. לעטוף בניילון נצמד. להכניס למקרר 1 שעה.
בינתיים, להמיס את החמאה שנותרה במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות ובצל; מבשלים 5 עד 7 דקות. או עד נוזל פטריות מבושל.
מוסיפים טימין וקמח שנותר; מערבבים היטב. מערבבים שמנת חמוצה.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לכיכר 15 אינץ'. השתמש 2-1 / 2 אינץ ' חותך עוגיות לחתוך בצק לתוך 36 סיבובים, rerolling שאריות לפי הצורך.
כפית 1 כפית. תערובת פטריות על מרכז כל סיבוב; מברשת קצה עם ביצה. מקפלים לשניים; חותם קצוות עם מזלג.
מניחים על גיליונות אפייה מרוסס בתרסיס בישול.
חותכים חריצים קטנים בצמרות כדי לאפשר קיטור לברוח; מברשת עם הביצה שנותרה.
אופים 18 עד 20 דקות. או עד חום זהוב.