פטריות כמהין לבנדר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל כמהין לבנדר. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 133 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. . אם יש לכם ראשי פרחים לבנדר, שוקולד מריר, שוקולד חצי מתוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 17%. מתכונים דומים: פטריות כמהין לבנדר, כמהין שוקולד לבן לבנדר, ו עוגת שוקולד מריר לבנדר עם ציפוי לבנדר קרם חמאה.
הוראות
מניחים את ראשי הפרחים ושמנת לתוך קערת זכוכית מיקרוגל קטן בטוח. מבשלים במיקרוגל גבוה עד חם למגע, 20 עד 30 שניות. לאחר חם, מערבבים את הפרחים עם כפית, ומניחים בצד לתלול 5 דקות. חזור למיקרוגל, ומבשל 10 עד 20 שניות כדי לחמם. מערבבים שוב, ומניחים בצד תלול 5 דקות יותר. חזור על תהליך החימום-ערבוב-השרייה עוד פעמיים עד הקרם הוא בטעם חזק עם לבנדר.
מערבבים את השוקולד מריר עם שוקולד למחצה בקערת זכוכית בטוחה במיקרוגל. מחלקים את השוקולד לחלקים שווים, ומניחים חלק אחד בצד. מבשלים את השוקולד שנותר במיקרוגל על גבוה ב 20 עד 30 במרווחים שניים עד נמס, ערבוב בין כל חימום. באמצעות מסננת בסדר רשת, מסננים את הקרם לתוך שוקולד נמס; להשליך את ראשי הפרחים וחתיכות של לבנדר. מערבבים את השמנת והשוקולד יחד עד חלקה. צ ' יל במקרר עד קצת מוצק, אבל לא קשה, על 1 שעה.
לאחר תערובת השוקולד לבנדר יש מקורר, מניחים את השוקולד והחמאה הנותרים לתוך קערת זכוכית בטוחה במיקרוגל. מבשלים במיקרוגל על גבוה ב 20 עד 30 עליות שניות עד פשוט נמס, ערבוב בין כל חימום; להפריש.
קו גיליון אפייה עם פיסת נייר שעווה.
מגלגלים את תערובת הלבנדר לתוך 1 כדורים בגודל כף, לטבול לתוך תערובת שוקולד מומס באמצעות שיפוד או קיסם.
מניחים על תבנית אפייה מוכנה, ומקררים במקרר לפחות 2 שעות להקשיח.