פטריות מלאות ואורז חום קמחי
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם חושקים באוכל קוריאני. נסו להכין פטריות מלאות ואורז חום קימצ'י בבית. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 236 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי. מתכון זה מאוכלרשת דורשת פטריות שיטאקי, שמן שומשום, רוטב סויה וקימצ'י. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 73%. קמחי מטוגן אורז חום, קמחי חום אורז אושר קערות, ו קערות אטריות אורז חום עם טופו, חזיר וקימצ'י דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מערבבים את הקימצ ' י, רוטב הסויה, שמן השומשום והסוכר בקערה קטנה או בכוס מדידה עד להמסת הסוכר; מניחים בצד.
מחממים את השמן הצמחי במחבת טפלון בינונית על אש בינונית-גבוהה עד להבהבה.
מוסיפים את הפטריות ו 1/8 כפית מלח ומבשלים תוך ערבוב עד שהפטריות משחררות מים, כ -2 דקות. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה וממשיכים לערבב עד שהפטריות משחימות קלות ורכות, כ -5 דקות.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר והשום ומבשלים, תוך ערבוב, עד ריחני, 1 דקה.
מוסיפים את מרק העוף, מגרדים את כל החלקים החומים במחבת ומבשלים עד לצמצום קל, בערך 1 דקה. מערבבים פנימה את האורז, מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהנוזל נספג והאורז מחומם, כ -3 דקות. מערבבים פנימה את תערובת הקימצ ' י ומבשלים עד שהכל מחומם, כ -2 דקות.
מעבירים לכלי הגשה ומעליהם את הבצל הירוק.
יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc
ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם הבחירות המובילות שלי לקימצ ' י. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את מקסימין גרונהאוזר הרנברג ריזלינג ספטלס. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
![מקסימין גרונהאוזר הרנברג ריזלינג ספאטלזה]()
מקסימין גרונהאוזר הרנברג ריזלינג ספאטלזה
הרנברג ספאטלזה הוא תמיד היין הבוהק ביותר בגרונהאוס שכן קרקעות הצפחה האדומות של הכרמים הופכות ריזלינג חומצי שופע יותר, מעט נמוך יותר, שאחיו הגדול יותר אבסטברג. מתוק ספטלי עם ניחוחות וטעמים נפיצים של תפוחים אדומים טעימים, אפרסקים צהובים, תות/ריבס ומינרלים מלוחים. בעל גוף מלא לריזלינג, מגישים עם חזיר אפוי בווירג ' יניה, קארי טלה חריף או סתם שניצל יגר מסורתי.