המתכון לפטריות ממולאות צדפות יכול להיות מוכן בכ-40 דקות . תמורת 42 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. למנה הורדת השומן הזו יש 146 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-24 סועדים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם חמאה, פלפל, גבינת פרמזן וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה פסקטריאנית . הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגניות משתפר של 0% . מתכונים דומים: רוטב צדפות קלאסי , מרק צדפות קל ומרק צדפות ניו אינגלנד .
הוראות
1
הסירו את גבעולי הפטריות (השליכו או שמרו לשימוש אחר); הניחו את המכסה בצד. בקערה גדולה, ערבבו את הצדפות, פירורי הלחם, גבינת פרמזן, פלפל ירוק, בצל, שום, תיבול איטלקי, פטרוזיליה ופלפל. ערבבו פנימה 3/4 כוס חמאה. מלאו כל מכסה פטריות בככף אחת של תערובת צדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/4 כוס שומן חזיר
(65 עוגיות)
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
מניחים בתבנית אפייה לא משומנת בגודל 15 אינץ' x 10 אינץ' x 1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
מפזרים גבינת מוצרלה; מזלפים את החמאה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
(65 עוגיות)
4
אופים, ללא מכסה, בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 20-25 דקות או עד להשחמה קלה.