קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

פטריות מרנג

פטריות מרנג
פטריות מרנג יכולות להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי ל-fodmap שחיפשתם. מתכון זה מכיל 36 מנות עם 42 קלוריות, 0 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן כל אחת. תמורת 7 סנט למנה, מתכון זה מכסה 0% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך תמצית וניל, מלח, חלבוני ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. 614 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות. זה עובד היטב בתור מזנון במחיר סביר מאוד. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 7%. פטריות מרנג, פטריות מרנג ופטריות מרנג דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-225 מעלות צלזיוס (110 מעלות צלזיוס). מרפדים 2 דפי עוגיות בנייר אפייה או נייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בקערת זכוכית או מתכת גדולה, השתמשו במיקסר חשמלי כדי להקציף חלבונים עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים קרם טרטר, מלח ווניל. ממשיכים להקציף עד שהלבנים מחזיקים פסגות רכות. מפזרים פנימה בהדרגה את הסוכר כדי שלא ישקע לתחתית, וממשיכים להקציף עד שהתערובת מחזיקה פסגות מבריקות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
מניחים קצה עגול לתוך שקית זילוף וממלאים את השקית עד מחציתה במרנג. כדי לצנן את כובעי הפטריות, סוחטים תלוליות עגולות של מרנג על אחד מדפי העוגיות המוכנים. משוך את השקית הצידה כדי להימנע מיצירת פסגות בחלק העליון. עבור הגבעולים, לחץ החוצה מעט מרנג על הסדין השני, ואז משוך את השקית ישר כלפי מעלה. הם צריכים להידמות לנשיקות ממתקים. אל תדאג לעשות את כל החלקים בדיוק אותו הדבר. הפטריות ייראו טבעיות יותר אם החתיכות בגדלים שונים. אבק קלות את כובעי הפטריות בקקאו בעזרת מסננת קטנה או מסננת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גליל פירותגליל פירות
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
נפהנפה
5
אופים במשך שעה בתנור שחומם מראש, או עד שהכובעים יבשים מספיק כדי להסיר בקלות מעלי העוגיות. מניחים בצד לצינון מלא. ממיסים את שוקולד הציפוי בקערת מתכת על מים רותחים, או בקערת זכוכית במיקרוגל, תוך ערבוב מדי פעם עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גליל פירותגליל פירות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לחורר חור קטן בתחתית כובע פטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
7
מורחים שוקולד על תחתית הפקק. טובלים את קצה הגבעול בשוקולד, ומהדקים קלות לתוך החור. כשהשוקולד מתקבע, הם יחזיקו יחד. חזור עם החלקים הנותרים. יש לאחסן בטמפרטורת החדר במקום יבש או בפח.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Lexème Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
לקסם פינו נואר
לקסם פינו נואר
מאוזן, עדינות, חלק