קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות64
מגזין

פטריות פורטבלו קלויות עם ביצה עלומה ברוטב פטריות שמנת

פטריות פורטבלו קלויות עם ביצה עלומה ברוטב פטריות שמנת
פטריות פורטבלו קלויות עם ביצה עלומה ברוטב פטריות שמנת נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 726 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 58 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קורנית, קרם, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: פטריות פורטבלו ברוטב פטריות שמנת, ביצים עלומות ונקניק מעושן מעל כובעי פטריות פורטובלו, ו סטייק מצופה פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת.

הוראות

1
משרים את פטריות הפורצ ' יני המיובשות במים החמים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשותפטריות פורצ ' יני מיובשות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מברישים את פטריות פורטובלו בשמן, מתבלים במלח ופלפל, אופים בתנור 204° שחומם מראש עד למכרז, בערך 10-30 דקות, עם צד הזימים ומניחים אותם בצד להתקרר. (הערה: זמן הצלייה יכול להשתנות במידה רבה בהתאם לעובי הפטריות שלך.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס קמח רב תכליתי לחפירה1 כוס קמח רב תכליתי לחפירה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מסננים את הפטריות וחותכים אותם בהזמנת המים.ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את פטריות פורצ ' יני, שאלוט, שום, טימין, מלח ופלפל וטחון במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מוסיפים את המים השמורים ומבשלים בינוני גבוה עד מופחת בחצי, על 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
מוסיפים את הקרם ואת parmigiano רג ' יאנו ומבשלים עד שהוא מתעבה, על 2-4 דקות.להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהפחית את החום בינוני.סדקי ביצה לתוך קערה, סובבי את המים בסיר ושפכי את הביצה מהקערה לתוך המים וחזרי על ביצה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
תן לביצים לבשל עד שהלבנים נקבעים אבל החלמונים הם לא, על 2-3 דקות ולדוג אותם החוצה.מחלקים את הפטריות בין שתי צלחות, למעלה עם תרד, ביצים עלומות ולאחר מכן לשפוך על רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט