קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות64
מגזין

פטריות פורטבלו קלויות עם ביצה עלומה ברוטב פטריות שמנת

פטריות פורטבלו קלויות עם ביצה עלומה ברוטב פטריות שמנת
פטריות פורטבלו קלויות עם ביצה עלומה ברוטב פטריות שמנת נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 726 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 58 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קורנית, קרם, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: פטריות פורטבלו ברוטב פטריות שמנת, ביצים עלומות ונקניק מעושן מעל כובעי פטריות פורטובלו, ו סטייק מצופה פטריות ופלפל ברוטב פטריות ברי שמנת.

הוראות

1
משרים את פטריות הפורצ ' יני המיובשות במים החמים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשותפטריות פורצ ' יני מיובשות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
מברישים את פטריות פורטובלו בשמן, מתבלים במלח ופלפל, אופים בתנור 204° שחומם מראש עד למכרז, בערך 10-30 דקות, עם צד הזימים ומניחים אותם בצד להתקרר. (הערה: זמן הצלייה יכול להשתנות במידה רבה בהתאם לעובי הפטריות שלך.)
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מסננים את הפטריות וחותכים אותם בהזמנת המים.ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את פטריות פורצ ' יני, שאלוט, שום, טימין, מלח ופלפל וטחון במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
מוסיפים את המים השמורים ומבשלים בינוני גבוה עד מופחת בחצי, על 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
6
מוסיפים את הקרם ואת parmigiano רג ' יאנו ומבשלים עד שהוא מתעבה, על 2-4 דקות.להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהפחית את החום בינוני.סדקי ביצה לתוך קערה, סובבי את המים בסיר ושפכי את הביצה מהקערה לתוך המים וחזרי על ביצה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
תן לביצים לבשל עד שהלבנים נקבעים אבל החלמונים הם לא, על 2-3 דקות ולדוג אותם החוצה.מחלקים את הפטריות בין שתי צלחות, למעלה עם תרד, ביצים עלומות ולאחר מכן לשפוך על רוטב פטריות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט