קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

פטריות פורטובלו ממולאות ריזוטו

פטריות פורטובלו ממולאות ריזוטו
אם אתה רוצה להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לקופסת המתכונים שלך, פטריות פורטובלו ממולאות ריזוטו עשויות להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 420 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. לכו לחנות ואספו אורז ארבוריו, פלפל, חמאה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. לא הרבה אנשים ממש אהבו את התוספת הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 54%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: פטריות פורטובלו ממולאות, פטריות פורטובלו ממולאות, ו פטריות פורטובלו ממולאות.

הוראות

1
מניחים ויניגרט בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים את הפטריות. חותם שקית ולהפוך מעיל; במקרר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מסננים וזורקים את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
3
מניחים כובעי פטריות בתוך 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
אופים, לא מכוסים, בחום של 425 למשך 15-20 דקות או עד שהם רכים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בינתיים, בסיר קטן, מחממים מרק ושומרים על חום. בתנור הולנדי הקפיצו את הבצל, הפלפלים, הצנוברים והשום בחמאה עד שהם רכים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים אורז; מבשלים ומערבבים 2-3 דקות. מערבבים בזהירות 1 כוס מרק חם. מבשלים ומערבבים עד שכל המרק נספג.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
7
מוסיפים את המרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, תוך ערבוב מתמיד. אפשר לנוזל לספוג בין תוספות. מבשלים עד שהריזוטו קרמי והאורז כמעט רך. (זמן הבישול הוא כ -20 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
8
מערבבים פנימה 1/2 כוס גבינה, פטרוזיליה ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
9
מניחים 3/4 כוס ריזוטו בכל כובע פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10
מפזרים גבינה שנותרה; מגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'