קושירגיל
מוכן ב17 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

פילאף אורז חום שקד ופיסטוק

פילאף אורז חום שקד ופיסטוק
זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו אורז חום פילאף, אורז חום פילאף, ו צלחת פילאף אורז חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בצל מטוגן בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה 3 עד 4 דקות או עד מכרז. מערבבים באורז garam masala, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 3 דקות או עד ריחני ואורז הוא השחמה קלות; מוסיפים שום, ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מוסיפים מרק ומלח, ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 45 דקות או עד שהאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
בינתיים, מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
אופים שקדים בשכבה אחת במחבת רדודה 6 עד 8 דקות או עד קלוי קלוי וריחני.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
5
תערובת אורז מוך עם מזלג. מערבבים שקדים ומרכיבים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
אפונה גויה®אפונה גויה®