קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

פילאף שעורה עם פטריות מטוגנות

פילאף שעורה עם פטריות מטוגנות
פילאף שעורה עם פטריות מטוגנות הוא מנת תוספת צמחונית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, פטריות כפתור, פטריות כפתור, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו פילאף שעורה עם פטריות, פלפלים אדומים ותרד, פילאף שעורה עם פטריות, פלפלים אדומים ותרד, ו פילאף קוסקוס עם פטריות מוקפצות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את פטריות פורצ ' יני מיובשות ומים רותחים בקערה; מכסים ומניחים לעמוד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורצ ' יני מיובשותפטריות פורצ ' יני מיובשות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מסננים במסננת מעל קערה, שומר נוזל פטריות. דק קוצצים פטריות פורצ ' יני; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
חום 1 כף שמן ברזל יצוק גדול או מחבת כבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים פטריות כפתור קצוצות; מבשלים במשך 5 דקות או עד השחמה, ערבוב מדי פעם. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
5
מוסיפים פטריות פורצ ' יני, יין, פלפל ושום; מבשלים 1 דקה או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
הסר מהחום.
7
חום 1 כף שמן ברוטב גדול-מחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים בצל; מבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מוסיפים נוזל פטריות שמורות, 2 1/4 כוסות מים, תערובת פורצ ' יני, שעורה, ומלח, ומביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 35 דקות או עד שעורה מכרז. קצפת עם מזלג; מערבבים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שעורהשעורה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
בזהירות להמיס חמאה ברזל יצוק או מחבת כבדה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים את פטריות הכפתור החתוכות, ומטוגנים למשך 5 דקות או עד להשחמה. למעלה pilaf עם פטריות מחורצות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים