פילה בקר סויה-דבש עם תפוחי אדמה שומשום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 956 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך יין אורז, שום, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב סויה-שומשום, אספרגוס שומשום ברוטב איולי סויה ושום, ו קבב סטייק סויה דבש עם רוטב לימון כוסברה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את רוטב הסויה, יין אורז, דבש, 1 כפית שמן שומשום, ואת השום בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
יין אורז
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3
מניחים את הפילה בצלחת ופונים למעיל. להשרות במשך 30 דקות במקרר.
4
מניחים את תפוחי האדמה בסיר של מים קרים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מכרז, כ 15 דקות; ניקוז. לזרוק את תפוחי האדמה עם זרעי שומשום, מלח, 3 כפות של שמן צמחי, ואת שמן שומשום הנותרים.