אם יש לך ציר עוף, ויניגרט, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. וזה מרהיב. מתכונים דומים: פילה בשר רוזמרין, פילה בשר רוזמרין, ו פילה בקר עלומה עם קנסות ההלבשה Herbes.
הוראות
1
יוצקים את המניה לתוך סיר עמוק שיחזיק את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיף את הבצל, גזר ושומר קישוטים בתוספת 2 גבעולים של רוזמרין, כל הקורנית ואת עלה המפרץ, להביא לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות. לקצץ את פילה בשר של כל קרום או גידים במידת הצורך. אין צורך לקשור אותו, אז להשאיר אותו בצורה טבעית.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלוין
גב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מפזרים מלח ים ופלפל שחור באופן שווה וקל על צלחת גדולה, מוכן לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
4
בעוד המניה מתבשלת, פרוס את השומר מן השורש באמצעות מנדולינה (או סכין חדה) לפרוסות דק וופל. זרוק את הפרוסות לתוך קערה גדולה של מי קרח עם מיץ לימון. השאירו במשך 10-15 דקות ואז לנקז, לטפוח יבש לזרוק עם 2 כפות של ויניגרט. עונה ולהניח בצד כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כאשר מוכן לבשל את הבשר, לגלגל אותו בתיבול על הצלחת כך שהוא מצופה היטב. לטבול את הבשר במניה, לדחוף אותו מתחת לירקות ועשבי תיבול כך שהוא מבשל באופן שווה. מביאים אותו לרתיחה, ואז להפחית את החום ואת poach במשך 18 דקות עבור נדיר, 20 דקות עבור נדיר בינוני.
בינתיים, מסננים את המניה ומחזירים אותו למחבת. לחמם לרתיחה. למעלה ולעקוב אחר הקוצים ולפרוס אותם לשבבים דקים באמצעות מנדולינה או סכין חדה. דאנק את הקורגטות במלאי הרותח במשך כ 30 שניות עד שהם נובלים, ולאחר מכן מיד להסיר עם כף מחורץ ולשים מסננת תחת מים זורמים קרים להתקרר במהירות.
יוצקים על 4 מצקות (300 מ "ל) של המניה לתוך מחבת קטנה יותר, להוסיף עוד ענף של רוזמרין להרתיח עד כ 100 מ" ל.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מצקת
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
יוצקים את השמנת ומרתיחים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של וניל
11
הסר מהחום. להפשיט את העלים מן sprig האחרון של רוזמרין דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
12
מוסיפים חצי קרם רוזמרין כפי שהוא מתקרר. ואז לערבב את הנותרים 4 ויניגרט tbsp.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ופלים מיניאטוריים של וניל
13
שים את עלי הפנינה הקטנים בקערה וזרוק עם שומר וקורט, נשאר רוזמרין ותיבול. לזרוק את הסלט עם חצי רוטב שמנת רוזמרין. זה עכשיו יכול להיות מקורר עד שעה עד מוכן לשרת. שמור בחזרה קומץ של סלט לקישוט, לשים את השאר על מגש גדול.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
לחשוף את הבשר, להסיר את עשבי תיבול sprigs, ולאחר מכן לחתוך את הבשר לאורכו 6-8 פרוסות דקות ארוכות באמצעות סכין גילוף מחודד היטב. הרם את כולם יחד על סכין צבעים ומניח על הסלט בתל מסודר. למעלה עם הסלט השמור ולהתגלח מעל כמה פרמזן.