קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

פילה בקר עם סלק וחזרת

פילה בקר עם סלק וחזרת
פילה בקר עם סלק & חזרת נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 458 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו גלגלית סוכר, צ'רביל ועירית, חומץ בלסמי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: פילה בקר עם בצל קרמל ושמנת חזרת, צלוי צלעות בקר עם סלק וחזרת, ו רוסטביף קר עם סלט סלק וקרם חזרת.

הוראות

1
מחממים התנור כדי מאוורר 160c / קונבנציונאלי 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים 1 כף שמן זית במחבת, מוסיפים את הבשר ומטגנים במהירות מכל הצדדים עד להשחמה יפה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להעביר צלחת רדוד ovenproof ועונה בכל רחבי עם מלח ופלפל. (Dont לשטוף את המחבת; אתה יכול להשתמש בו שוב.) צלוי במשך 35-45 דקות, תלוי כמה טוב אתה אוהב את הבשר שלך מבושל ואת עובי המפרק. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בינתיים, לקלף את שאלוט, עוזב את השורשים שלמים, וחותכים באורך וחצי.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
5
מחממים עוד 1 כף שמן זית במחבת, מוסיפים את השאלוט ומבשלים בעדינות במשך 10 דקות, מסתובבים עד מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מפזרים את הסוכר גלגלית ומבשלים עוד כמה דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום קצה לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים את החומץ ואת הנותרים 3 כפות שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומשאירים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
8
חום שמן צמחי, על 2.5 ס " מ עמוק, במחבת רחבה או ווק. דק לחתוך את הסלק ולפרוס את הפרוסות על מגש מרופד בנייר מטבח. ללטף אותם יבש עם נייר מטבח יותר. בדוק את השמן חם מספיק על ידי הפלה בזהירות פרוסת סלק אם זה מיד עולה על פני השטח מכוסה בועות, השמן מוכן. מטגנים את פרוסות הסלק בקבוצות במשך 2-3 דקות עד שהם מסולסלים ופריכים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
מסננים היטב על צלחת גדולה מרופדת בנייר מטבח ולהשאיר להתקרר.
10
כדי להפוך את ההלבשה, לערבב את כל החומרים בקערה קטנה העונה לפי הטעם.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
חותכים את הבשר הקר לפרוסות דקות באמצעות סכין חדה מאוד, לא סוטה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
12
שים את עלי הסלט בקערה עם שאלוט, לזרוק היטב להפיץ על מגש גדול. סדר את פרוסות הבשר על גבי העלים, כפית קצת רוטב על כל פרוסה כמו שאתה הולך. מפזרים את הסלק טוגנים על המנה ומגישים עם תפוחי אדמה חדשים מטוגנים בתנור (ראה להלן).
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)