פילה בקר צלוי
בשר בקר צלוי טנדרלוין הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח, פלפל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. נסו בשר טנדרלוין צלי, פילה בקר צלוי, ו בשר בקר צלוי עם קרום קיסר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים טימין, שום, מלח ופלפל; טנדרלוין בקר מעיל עם תערובת.
מחממים מחבת גדולה אטומה מצופה ספריי בישול על חום בינוני-גבוה.
הוסף בשר; לבשל 2 דקות בצד 1 עד השחמה. הפוך בשר מעל.
העברת מחבת לתנור; אופים ב 350 במשך 20-25 דקות או עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 12
להעביר בשר בקר ללוח גילוף; אוהל עם לסכל, ולתת לעמוד 10 דקות (טמפרטורה פנימית יעלה 130 עבור בינוני נדיר).
חותכים חציית בשר ל 8 פרוסות; להעביר צלחות הגשה.