פילה חזיר אננס
אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, פילה חזיר אננס עשוי להיות נהדר ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה מ טעם הבית דורש שקדי חזיר, שיני שום, חרדל טחון ורוטב סויה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פילה חזיר עם סלסה אננס, פילה חזיר אננס שרי, ו פילה חזיר מזוגג עם סלט אננס.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את חמשת המרכיבים הראשונים.
יוצקים 2/3 כוס מרינדה לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים את החזיר; חותם שקית ולהפוך מעיל. מכניסים למקרר למשך 8 שעות או למשך הלילה. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה.
מסננים וזורקים את המרינדה. הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, ציפו קלות את מתלה הגריל.
הכן גריל לחום עקיף, באמצעות מחבת טפטוף.
מניחים חזיר על תבנית טפטוף וצולים, מכוסה, על אש בינונית עקיפה למשך 25-30 דקות או עד שמדחום בשר קורא 160 אח, ומבוסס מדי פעם במרינדה שמורה.
הניחו לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.
בינתיים צולים פרוסות אננס במשך 2-3 דקות מכל צד או עד לחימום; מגישים עם חזיר.
יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה
פינו נואר,מלבק וסנגיובזה הם הבחירות המובילות שלי לפילת חזיר. גופו הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנג ' יובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשריים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני בעל גוף מלא עם נתחי שומן וברביקיו. הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה]()
הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה
אדום דובדבן חיוור עם גוון אודם. האף מורכב מאוד ורענן עם פירות אינטנסיביים, קדימה על דובדבן ופטל מתערבב עם הערות שקדים קלויים עדינים. ליין יש התקפה טובה מאוד, טאנינים אלגנטיים ועסיסיים. טעמי פירות באמצע החיך, במיוחד דובדבן, ואילו הגימור האלגנטי משלב את מלוא הפירות הטריים עם עידון הטרואר של קזבלנקה.משתלב היטב עם גבינת עיזים, סוליה בחמאת לימון, או קרפצ ' יו של צדפות.