פילה חזיר בגריל אסייתי עם אננס
אסיה פילה חזיר בגריל עם אננס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם אבקת צ'ילי, מלח גס, פלפל גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פילה חזיר אסייתי בגריל, פילה חזיר אסייתי בגריל עם רוטב בוטנים, ו פילה חזיר בגריל קריבי עם סלסת אננס בגריל.
הוראות
מניחים שקיות חזיר בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת; מניחים בצד. בקערה קטנה שלבו מרכיבי מרינדה; יוצקים מעל חזיר. חותם תיק; במקרר לפחות 1 שעה כדי לכבוש, או עד 24 שעות כדי לשפר טעם.
מחממים גריל לחום בינוני. כשמוכנים לצלייה מוציאים חזיר מהמרינדה ומניחים על הגריל. מבשלים, מכוסה, כ -10 דקות לכל צד או עד שהטמפרטורה הפנימית של חזיר היא 160 מעלות צלזיוס.בינתיים מניחים את נתחי האננס על השיפוד; מניחים על הגריל במהלך 6 הדקות האחרונות של זמן הצלייה, הופכים לאחר 3 דקות. להגשה פורסים חזיר לפרוסות בגודל 1/2 אינץ ' (מדליונים) ומגישים עם אננס בגריל.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר בתפריט? נסה להתאים עם מלבק, פינו נואר וסנגיובזה. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו.
![טעמים צפופים של שזיף כהה ושוקולד, מרובד עם אלון קלוי וגימור קטיפתי המשתהה ומתמשך. משתלב היטב עם בשרים על האש, גבינה בינונית עד חזקה או פשוט בפני עצמה.]()
טעמים צפופים של שזיף כהה ושוקולד, מרובד עם אלון קלוי וגימור קטיפתי המשתהה ומתמשך. משתלב היטב עם בשרים על האש, גבינה בינונית עד חזקה או פשוט בפני עצמה.
Dense flavors of dark plum and chocolate, layered with toasted oak and a velvety finish that lingers and lingers. Pairs well with grilled meats, medium to strong cheese or simply on its own.