פילה מיניון בגריל ברוטב שמנת גורגונזולה
פילה מיניון בגריל עם רוטב שמנת Gorgonzola עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 1814 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 171 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בייקון, אבקת בצל, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: פילה מיניון בגריל ברוטב שמנת גורגונזולה, פילה מיניון עם רוטב גורגונזולה, ו פילה מיניון בגריל עם רוטב ברביקיו שוקולד קפה.
הוראות
יוצקים שמנת כבדה לסיר ומביאים לרתיחה על חום בינוני. להפחית את החום ומבשלים עד הקרם מופחת בחצי, ערבוב מדי פעם, כשעה.
מסירים מחום ומקציפים בגבינת גורגונזולה ובגבינת פרמזן, מלח, פלפל ואגוז מוסקט, עד שהגבינה נמסה.
מתבלים את הבשר עם פלפל לימון, אבקת שום, אבקת בצל, מלח ופלפל. תניח בצד.
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב מדי פעם, עד באופן שווה השחמה, כ -10 דקות.
לנקז את הבייקון על צלחת נייר מצופה מגבת.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח.
מבשלים את הסטייקים עד שהם מתחילים להתקשות, והם אדמדמים ורודים ועסיסיים במרכז, 3 עד 5 דקות לכל צד. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 130 מעלות F (54 מעלות C).
הסר את הסטייקים מן הגריל ואת האוהל עם נייר כדי לנוח במשך 5 עד 10 דקות.
מגישים כל סטייק עם רוטב גורגונזולה העליון עם בייקון מתפורר בצל ירוק קצוץ.