קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 32 דק.
מנות4
ציון בריאות49
מגזין

פילה מיניון דרום אמריקאי עם אבוקדו וסלסה Jicama

פילה מיניון דרום אמריקאי עם אבוקדו וסלסה Jicama
פילה מיניון מאמריקה הלטינית עם אבוקדו וג'יקמה סלסן הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 867 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 74 גרם שומן. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. גשו לסופר וקנו בצל, עלי כוסברה, עגבניות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -32 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: פילה מיניון, פילה מיניון, ו מחווני דרום מערב אמריקאים גדולים עם אגס דוקרני וסלסה אבוקדו בגריל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות f. סטייקים פילה מיניון העונה בנדיבות עם מלח ופלפל. במחבת כבדה, אטומה, מחממים שמן זית על חום בינוני גבוה עד כמעט עישון. מחבת לצרוב את הסטייקים, רק בצד אחד, במשך 2 דקות עד קרום צורות.
מרכיבים שתצטרך
פילה מיניוןפילה מיניון
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
סטייק.סטייק.
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
2
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך 10 דקות או עד מבושל בינוני נדיר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
3
כדי להכין את הסלסה: לזרוק יחד את tomatillo, jicama, אבוקדו, בצל אדום ועגבניות ענבים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות ענביםעגבניות ענבים
בצל אדוםבצל אדום
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשנייםעגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
אבוקדואבוקדו
JicamaJicama
סלסהסלסה
4
יוצקים חצי רוטב chimichurri לסלסה ולזרוק בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.צ 'ימיצ' ורי.
סלסהסלסה
5
מגישים את הסטייקים, בצד הקרום למעלה, עם סלסה chimichurri הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
סטייק.סטייק.
סלסהסלסה
1
מערבבים שום, חלפיניו וסיד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
שוםשום
לייםליים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
להקציף בחומץ ושמן זית. מערבבים פטרוזיליה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
פטרוזיליהפטרוזיליה
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
להוסיף מלח, לכסות ולתת לעמוד 2 שעות כדי לאפשר את הטעמים להתחתן.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.