פילה מיניון מאמריקה הלטינית עם אבוקדו וג'יקמה סלסן הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 867 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 74 גרם שומן. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. גשו לסופר וקנו בצל, עלי כוסברה, עגבניות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -32 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: פילה מיניון, פילה מיניון, ו מחווני דרום מערב אמריקאים גדולים עם אגס דוקרני וסלסה אבוקדו בגריל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות f. סטייקים פילה מיניון העונה בנדיבות עם מלח ופלפל. במחבת כבדה, אטומה, מחממים שמן זית על חום בינוני גבוה עד כמעט עישון. מחבת לצרוב את הסטייקים, רק בצד אחד, במשך 2 דקות עד קרום צורות.
מרכיבים שתצטרך
פילה מיניון
מלח ופלפל
שמן זית
סטייק.
קרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
2
מעבירים את המחבת לתנור וצולים במשך 10 דקות או עד מבושל בינוני נדיר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
3
כדי להכין את הסלסה: לזרוק יחד את tomatillo, jicama, אבוקדו, בצל אדום ועגבניות ענבים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות ענבים
בצל אדום
עגבניות, קליפות הוסרו, חתוכות לשניים
אבוקדו
Jicama
סלסה
4
יוצקים חצי רוטב chimichurri לסלסה ולזרוק בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ימיצ' ורי.
סלסה
5
מגישים את הסטייקים, בצד הקרום למעלה, עם סלסה chimichurri הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קרום
סטייק.
סלסה
1
מערבבים שום, חלפיניו וסיד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניו
שום
ליים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
להקציף בחומץ ושמן זית. מערבבים פטרוזיליה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
עלי וגבעולי כוסברה
פטרוזיליה
חומץ
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
להוסיף מלח, לכסות ולתת לעמוד 2 שעות כדי לאפשר את הטעמים להתחתן.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.