פילה סלמון עם ציפוי ווסאבי
פילה סלמון עם ציפוי ווסאבי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 753 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך אורז, אבקה להדביק, מנטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו [] פילה סלמון בגריל עם רוטב ווסאבי ולימון {לילה התאריך שלי עם אפליקציית Facebook Wintertainer של איקאה}, סלמון ווסאבי מצופה בפנקו ברוטב שמנת וסאבי כתום, ו סלמון ווסאבי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, לבשל את אורז בר (שני חלקים מים לחלק אחד אורז) על ידי רותחים במשך 45 דקות. השאר בצד להתקרר.
בינתיים, בסיר אחר, לכסות את הסלק עם מים; להביא לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשל במשך כ 30 דקות, עד הסלק הוא רך.
מסננים, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף את העור ולחתוך את הסלק לחתיכות גסות.
קוצצים את הרימון לשניים ומוציאים את הזרעים.
מוסיף את הרימון, סלק, שמן זית, ונענע לאורז. השאר בצד.
הפוך את ציפוי ווסאבי על ידי ערבוב יחד את המיונז, כמון, ווסאבי. לטעום ולהתאים אם אתה רוצה. מחממים התנור ל 350°f / 180°C.
לשטוף ולייבש את הסלמון, ואת העונה.
מחממים מחבת או מחבת חסינת אש גדולה מספיק כדי להתאים הן פילה סלמון, וכאשר הוא צורב חם, טיפה סלמון, עור בצד למטה. הפעל לאחר 5 דקות או כאשר העור הוא חום ופריך. תוריד את החום, בזהירות להסתובב שוב, ולכפות את ציפוי ווסאבי על החלק העליון של הסלמון.
מכניסים את המחבת לתנור ומבשלים כ -10 דקות, עד שהציפוי מתחיל להשחים.
מתכונים על ידי סופי דאל. Reprinted עם רשות מאוד מחבב מזון: שנה במתכונים על ידי סופי דאל, © 201
Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.סופי דאל החלה את הקריירה שלה כדוגמנית, אבל הכתיבה הייתה תמיד האהבה הראשונה שלה. ב - 2003 כתבה נובלה מאוירת בשם "האיש עם העיניים המרקדות", שהיה רב מכר של הטיימס. לאחר מכן פרסם רומן בשם "Playing with the Grown-Ups", שהתפרסם בשנת 200 וזכה לשבחים רבים על ידי בלומסברי.
דאל היא עורכת שותפה בווג הבריטי. היא גם כתבה עבור Us Vogue, Waitrose Food Illustrated magazine, The Observer, the Guardian, And the Saturday Times Magazine, בין היתר.אכלנית וטבחית מסורה, היא כתבה ספר המתעד את ביש המזל שלה עם אוכל, התענוגות החושניים של גברת דאהל, שפורסם בהוצאת הארפר
קולינס ב-2009, שהיה רב המכר שלה ב-Second Times. בעקבות ההצלחה של תענוגות חושניים, דאל כתבה והציגה סדרת בישול פופולרית בת שישה חלקים של BBC2, The Delicious Miss Dahl, ששודרה במספר מדינות ברחבי העולם.דאהל חיה באנגליה, שם היא ממשיכה לעבוד על העיתונאות שלה, הספרות והאפייה.