קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

פילה של כריכי בקר

פילה של כריכי בקר
פילה של כריכי בשר בקר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 67 גרם שומן, ובסך הכל של 747 קלוריות. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ארוגולה, שמנת, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון 50%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: כריכי פילה 'דג' טופו, כריכי פילה עוף בחווה בגריל, ו צ'דר בגריל-כריכי פילה עוף.

הוראות

1
להלבשה מועכים את הגבינה הכחולה במזלג ומערבבים עם השמנת החמוצה, המיונז, רוטב הווסטרשייר, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובהענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
להכנת הכריכים חותכים את הלחם ל -8 פרוסות, כל פרוסה בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3
מורחים 4 מהפרוסות בעובי עם הרוטב. למעלה עם פרוסות בשר וארוגולה ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מורחים את שאר פרוסות הלחם קלות מאוד בחמאה ומניחים, בצד החמאה כלפי מטה, על גבי הבקר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מחממים תנור 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
ממיסים 2 כפות חמאה לא מלוחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
7
מניחים בקר על תבנית עם נייר אפייה ומייבשים את החלק החיצוני במגבת נייר. בעזרת מברשת מאפה מצפים את הבקר בחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מברשת מאפהמברשת מאפה
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
מפזרים באופן שווה מלח ופלפל. צולים במשך 25 דקות ב 500 מעלות פרנהייט עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
9
מוציאים את הבקר מהתנור, מכסים היטב בנייר אלומיניום ומניחים לנוח בטמפרטורת החדר למשך 20 דקות לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות