קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

פינוקי חמאת בוטנים אוריאו בננה

פינוקי חמאת בוטנים אוריאו בננה
מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי עוגיות אוריאו, סוכריות צבעוניות, חמאת בוטנים מוקרמת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פינוקי אורז פריכים בחמאת בוטנים Oreo, חטיפי אורז עם חמאת בוטנים אוריאו, ו חמאת בוטנים אוריאו בננה לחם (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכנס מקל פופ עץ לתוך סוף לחתוך של כל חצי בננה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
2
מערבבים עוגיות קצוצות וסוכריות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
גליל פירותגליל פירות
3
מורחים בננות באופן שווה עם חמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
רול בתערובת עוגיות עד מצופה באופן שווה. לעטוף בנפרד עם לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
להקפיא 2 שעות או עד המשרד.
6
הסר במקפיא 10 דקות. לפני ההגשה כדי לרכך מעט.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם בחירה מצוינת לעוגיות אוריאו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "