פינוקי ציפור בטטה
פינוקי ציפור בטטה דורשים בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 80 מנות. עם 10 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תפוחים, צימוקים, דגנים דומים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 38%. נסו פינוקי קן ציפור, ציפור שוקולד של קן פינוקים, ו עוגות שוקולד ללא גלוטן-הל עם קרם חמאה שוקולד, קיני ציפור סוכר טווה וביצי ציפורים מצופות בתכשיט (מתכונים דומים).
הוראות
לנקב את העור של בטטה כמה פעמים עם סכין קילוף או שיפוד.
מניחים למיקרוגל, ומבשלים על כוח גבוה עד תפוח האדמה הוא רך, 5 עד 9 דקות, הפיכת תפוחי אדמה מעל באמצע הבישול. כאשר נעשה, לאפשר מגניב עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מקלפים את תפוחי האדמה ומניחים לקערת ערבוב גדולה.
מוסיף את הירקות, בננה, צימוקים, תפוחים, שיבולת שועל.
מערבבים באמצעות מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד שהירקות צומצמו לחתיכות זעירות והתערובת משולבת היטב. אם התערובת יבשה מדי, להוסיף קצת מים עד רך מספיק כדי להתגלגל לתוך כדורים.
קו גיליון אפייה עם קלף או נייר שעווה.
מגלגלים את התערובת לתוך כדורים בגודל שיש ומניחים על תבנית אפייה. להאכיל פולי זוג עכשיו, ואז למקם את תבנית האפייה לתוך המקפיא, להקפיא מוצק. לאחר הקפאה, להסיר פינוקים מנייר קלף ולאחסן בשקית פלסטיק resealable. להפשיר פינוקים לפני ההגשה.