פיצה בגריל כפרי
אם יש לכם בצק פיצה קרום, פטריות שיטאקה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: פיצה אפרסקים בגריל כפרי, פיצה צמחונית כפרית, ו פיצה עוף כפרי.
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו, וזורקים זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; לשטח ביד. לצלות במשך 15 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top, ולאטום.
בואו לעמוד במשך 15 דקות. לקלף ולחתוך לרצועות 1/2 אינץ'.
מערבבים פלפלים, אורגנו, 1 כפית שמן, ו 1/4 כפית מלח.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בצל ו 1/4 כפית מלח; לבשל 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות. הגבר את החום לגובה בינוני.
מפזרים בצל עם סוכר; לטגן 5 דקות או עד השחמה קלה.
חום 1 כפית שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים פטריות; מכסים ומבשלים 2 דקות. לחשוף ולבשל 1 דקה או עד רך, ערבוב כל הזמן.
מערבבים את הבצל, פטריות, ו 1/4 כפית מלח.
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ'.
מניחים בצק על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 3 דקות או עד השחמה. להפוך את הקרום. מסדרים את תערובת הבצל ותערובת פלפל על הקרום. למעלה עם גבינה. גריל, מכוסה, 3 דקות.
מפזרים פטרוזיליה ופלפל שחור.