פיצה בגריל עם הריסאן וסלט עשבי תיבול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את רוטב הריסה, קמח, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו קישואים בגריל ופיצת עשבי תיבול, פיצת עשב בגריל עם Mozzarellan מעושן ובזיליקום, ו שיפודי עוף במרינדה עם האריסה (מתכונים דומים).
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מערבבים קמח חיטה מלאה, 1 כף שמן זית, ומלח גס לתוך תערובת שמרים, ולאחר מכן מערבבים 2 כוסות כל קמח המטרה. ללוש את הבצק בקערה עד כמעט חלקה ומתחילה להתרחק מצדדים של קערה, הוספת קמח לכל מטרה על ידי כפות אם הבצק הוא דביק מאוד. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 7 דקות. טופס בצק לכדור.
מניחים כדור בצק בקערה גדולה משומנת; להפוך את הבצק מעיל עם שמן. מכסים בניילון נצמד ונותנים לבצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עד שהוא מוכפל בנפח, כ-1 1/2 שעות.
מברשת צמרות קלות עם שמן זית. עבודה בקבוצות, סיבובי בצק גריל, צד משומן למעלה, עד תחתית מוצקים סימני גריל מופיעים, צופה כדי למנוע שריפה, על 3 דקות. הפוך קרומים, צלייה עד הבצק מוגדר, על 2 דקות.