פיצת המתכון ביאנקה עם Scamorzan ושורש סלרי מגולח יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 40 דקות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 277 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זית, עלי אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלרי מגולח, שורש סלרי וסלט צנון, סלט שורש סלרי מגולח, ו שומר וסלט סלרי (דאמה ביאנקה).
הוראות
1
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור; preheatto 260°. לזרוק שורש סלרי 1 כף שמן ina קערה בינונית; העונה עם מלח כשר וpepper. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
מלח כשר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
2
בעדינות למתוח את הבצק לתוך 16x12 " ovaland להעביר לקצפת משומנת קלות bakingsheet משומן. (אם הבצק קופץ בחזרה, לכסות ולשכוח 10 דקות, ואז למתוח שוב, נח כמו שצריך.)
מרכיבים שתצטרך
בצק
3
מברשת עם הנותרים 1 כף שמן וספוג עד יבש וזהוב, על 5 דקות (זה מונע בצק מקבל ספוג פנימהפעם תוספות מתווספים).
מרכיבים שתצטרך
בצק
שמן בישול
4
הסר ארוגים; למעלה עם גבינה,שורש סלרי שמור, בצל, פרמזן, ו 1 כף אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
פרמזן
אורגנו
גבינה
בצל
5
אופים פיצה, סיבוב אפייה חצידרךדרך, עד גבינה מותכת, סלרי rootis מכרז, ואת הקרום הוא חום זהוב, 12–15minutes. למעלה עם צלפים ועוד אורגנו; העונה עם מלח ים ופלפל.