פיצה בסגנון ניו יורק עם בייקון-פלפל דובדבן להתענג ו Coppa
המתכון פיצה בסגנון ניו יורק עם בייקון-פלפל דובדבן להתענג ו Coppa יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-30 דקות. מנה אחת מכילה 764 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם גבינת מוצרלה מלאה שומן, עלי בזיליקום, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: צ'יזבורגרים חמים ומעושנים עם בייקון ופלפל דובדבן כבוש, בייקון חם פלפל דובדבן חומוס עם פיצה פיתה צ'יפס, ו ניו יורק רחוב עגלת כלבים עם רוטב בצל, פלפל אדום בגריל להתענג.
הוראות
לפחות 45 דקות לפני האפייה, מניחים אבן אפייה או פלדה על מדף תנור המכוון למיקום העליון ומחממים תנור ל-550 ° F.
מניחים פלפל דובדבן בקערת העבודה של מעבד מזון. דופק עד קצוץ דק, 8 עד 10 פולסים קצרים.
בייקון חום ב 12 אינץ ' ללא מקל או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני. לבשל, לערבב, עד קריספ, על 8 דקות.
מוסיפים סוכר ופלפלי דובדבן קצוצים והמיצים שלהם. מבשלים עד המיצים הם התאדו בעיקר תערובת פלפל-בייקון יש מרקם עבה, להתענג דמוי, על 8 דקות.
הפעל כדור בצק יחיד החוצה על משטח קמח קל. בעדינות ללחוץ את הבצק לתוך מעגל 8 אינץ מחוספס, משאיר 1 אינץ ' חיצוני גבוה יותר מכל השאר. בעדינות למתוח את הבצק על ידי עטיפת פרקי אצבעות לתוך מעגל 12 עד 14 אינץ 'על 1/4 אינץ' עבה.
מורחים כ 2/3 כוס רוטב באופן שווה על פני השטח של הקרום, משאיר 1/2 עד 1-inch הגבול לאורך קצה. באופן שווה להפיץ 1/3 של מוצרלה על רוטב. פלפל דובדבן מנוקד - בייקון מתענג על כתמים לא אחידים סביב פני השטח של הפיצה. למעלה עם כוס קפה פרוס וכמה עלי בזיליקום.
טפטוף עם 1 כף שמן זית כתית נוספת ומפזרים מלח. פיצה שקופית על אבן או פלדה ואופים עד גבינה מותכת, coppa החלה פריך, ואת הבטן התחתונה קרום הוא חום אחיד, 6 עד 12 דקות בסך הכל.
הסר מהתנור עם קליפת פיצה מתכת, מפזרים 1 אונקיה פרמזן, העברה ללוח חיתוך, פרוסה, ומגישים. חזור על שלבים 3 ו-4 עם שאר החומרים להכנת 2 פיצות נוספות.