קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

פיצה ברווז פונטינה עם רוזמרין בצל מקורמל

פיצה ברווז פונטינה עם רוזמרין בצל מקורמל
מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . , שהוא מוצק. נסו פיצה פטריות בר עם בצל מקורמל, פונטינה ורוזמרין, פיצה פטריות בר עם בצל מקורמל, פונטינה ורוזמרין, ו פיצה מחנה עם בצל קרמל, נקניק, פונטינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים כמה חריצים לתוך העור השומני של שד הברווז. במחבת מעל חום בינוני, מטגנים את העור בצד למטה במשך 10 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל בשומן שלה במשך 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהמחבת. בזהירות להסיר את העור באמצעות סכין חדה, ולאחר מכן לחתוך, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בינתיים, במחבת נפרדת, לבשל בצל בשמן זית על חום בינוני עד שקוף ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מערבבים בדבש וממשיכים לבשל עד חום וריחני, 5 עד 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6
מורחים גבינת עיזים באופן שווה מעל קרום פיצה ומתבלים במלח ופלפל. ואז שכבה עם בצל מקורמל, גבינת פונטינה, פרוסות חזה ברווז ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
חזה ברווזחזה ברווז
גבינת עיזיםגבינת עיזים
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
7
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה במרכז פיצה נמס לחלוטין, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casaloste קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.