קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

פיצה ברווז פונטינה עם רוזמרין בצל מקורמל

פיצה ברווז פונטינה עם רוזמרין בצל מקורמל
מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . , שהוא מוצק. נסו פיצה פטריות בר עם בצל מקורמל, פונטינה ורוזמרין, פיצה פטריות בר עם בצל מקורמל, פונטינה ורוזמרין, ו פיצה מחנה עם בצל קרמל, נקניק, פונטינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
חותכים כמה חריצים לתוך העור השומני של שד הברווז. במחבת מעל חום בינוני, מטגנים את העור בצד למטה במשך 10 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל בשומן שלה במשך 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהמחבת. בזהירות להסיר את העור באמצעות סכין חדה, ולאחר מכן לחתוך, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בינתיים, במחבת נפרדת, לבשל בצל בשמן זית על חום בינוני עד שקוף ורך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים בדבש וממשיכים לבשל עד חום וריחני, 5 עד 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
6
מורחים גבינת עיזים באופן שווה מעל קרום פיצה ומתבלים במלח ופלפל. ואז שכבה עם בצל מקורמל, גבינת פונטינה, פרוסות חזה ברווז ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
חזה ברווזחזה ברווז
גבינת עיזיםגבינת עיזים
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה במרכז פיצה נמס לחלוטין, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםרוזמרין מיובשרוזמרין מיובש12 כפיות אבקת שוםרוזמרין מיובשרוזמרין מיובש283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת פונטינה, גרוסהגבינת פונטינה, גרוסה283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת פונטינה, גרוסהגבינת פונטינה, גרוסה227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת עיזים מורחתגבינת עיזים מורחת227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת עיזים מורחתגבינת עיזים מורחת23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים12 כפיות אבקת שום3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)12 כפיות אבקת שום3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת פיצה מראש אפוי קרוםחבילת פיצה מראש אפוי קרום283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת פיצה מראש אפוי קרוםחבילת פיצה מראש אפוי קרום8שרימפס וורידיםמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם1כף. חומץ ביין אדוםעור על, חזה ברווז ללא עצמות חציעור על, חזה ברווז ללא עצמות חצי1קטןבצל צהוב, פרוסבצל צהוב, פרוס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casaloste קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.