מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . , שהוא מוצק. נסו פיצה פטריות בר עם בצל מקורמל, פונטינה ורוזמרין, פיצה פטריות בר עם בצל מקורמל, פונטינה ורוזמרין, ו פיצה מחנה עם בצל קרמל, נקניק, פונטינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
חותכים כמה חריצים לתוך העור השומני של שד הברווז. במחבת מעל חום בינוני, מטגנים את העור בצד למטה במשך 10 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל בשומן שלה במשך 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מהמחבת. בזהירות להסיר את העור באמצעות סכין חדה, ולאחר מכן לחתוך, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
בינתיים, במחבת נפרדת, לבשל בצל בשמן זית על חום בינוני עד שקוף ורך, על 5 דקות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casaloste קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.