קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

פיצה ברוסקטה

פיצה ברוסקטה
פיצה ברוסקטה יכולה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 502 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. אם יש לך מוצרלה במשקל, שום, גבינת פונטינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמרים הפעילים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אורנג'הל שמרים ללא גלוטן עוגה מורמת כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו פיצה ברוסקטה, פיצה ברוסקטה בגריל, ו פיצה ברוסקטה כפולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את ציפוי פיצה: במחבת קטנה, מחממים שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים שום ומערבבים, מטגנים קלות במשך כדקה, מסירים לפני השום מקבל חום מדי (זה יכול להיות זהוב.)
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
יוצקים לתוך קערת ערבוב ולאפשר להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים לקערה עגבניות, בלסמי, בזיליקום ומלח ופלפל. לזרוק לשלב, ואז לטעום ולהוסיף בזיליקום יותר במידת הצורך, ועוד מלח במידת הצורך (לא oversalt, אם כי! מכסה ומקרר במשך שעה או שעתיים אם יש לך זמן.מחממים התנור ל 500 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
5
מרדדים את הבצק פיצה רזה כמו שזה ילך ולהעביר לתבנית אפייה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
טפטוף קצת שמן זית על הבצק ולמרוח אותו עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מפזרים מלח ופלפל, ואז להפיץ פסטו על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
8
מערבבים את הגבינות יחד ומפזרים אותם בכל רחבי.
9
אופים פיצה במשך 12-15 דקות, עד הקרום הוא זהב ציפוי הוא תוסס.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
10
הסר מהתנור והכפית על סלט עגבניות בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
11
חותכים לריבועים ומגישים!
12
מפזרים שמרים מעל 3/4 כוסות מים חמים (לא פושרים).
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
13
תן לעמוד לכמה minutes.In מערבל, לשלב קמח ומלח. עם המיקסר פועל על מהירות נמוכה (עם מצורף ההנעה), טפטוף בשמן זית עד בשילוב עם קמח. לאחר מכן, יוצקים בתערובת שמרים / מים ומערבבים עד רק בשילוב, והבצק מגיע יחד במסה דביקה.מעיל קערה נפרדת ערבוב עם רסס קל של שמן זית, וליצור את הבצק לכדור. לזרוק בצק המעיל בשמן זית, ואז לכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף ולהניח אותו בצד במשך 1 עד 2 שעות, או לאחסן במקרר עד שאתה צריך את זה.הערה: עדיף לעשות את הבצק לפחות 24 שעות מראש.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות