קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות2
ציון בריאות34
מגזין

פיצה ברזל יצוק צלחת עמוקה

פיצה ברזל יצוק צלחת עמוקה
פיצה ברזל יצוק צלחת עמוקה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1024 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. לכו לחנות ותביאו שמרים, פפרוני, שמן זרעי ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . נסו פיצת צלחת עמוקה ברזל יצוק, פיצה מחבת ברזל יצוק צלחת עמוקה-ללא גלוטן, ו פיצת צלחת עמוקה ברזל יצוק: טוב עד כדי גיחוך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפזרים שמרים וסוכר חום על מים חמים בקערה של מערבל לעמוד מצויד וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד 5 עד 10 דקות עד השמרים מתרכך ומתחיל ליצור קצף שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
הפעל מיקסר להגדרה הנמוכה ביותר ולהוסיף לאט 2 כוסות קמח 1/2 כוס בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים מלח שום וחמאה 1/4 כוס. לשלב 2 כוסות קמח ללוש עד הבצק הוא חלק וגמיש, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
5
מעיל קערת זכוכית גדולה עם 1 כף שמן זרעי ענבים. לעצב את הבצק לכדור ולמקם בקערה, הופך מעיל כל הצדדים עם שמן. לרסס חתיכת פלסטיק לעטוף עם ספריי בישול קערה רופפת לכסות. מכסים את הקערה במגבת ומניחים לעלייה בשטח חם עד שהבצק יוכפל, כ-45 דקות. אגרוף למטה בצק ולאפשר לנוח במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
בעוד הבצק נח, מחממים מחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים נקניקיות בתפזורת עד להשחמה ומתפוררת, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
להעביר נקניק מבושל לקערה עם כפית מחוררת, שמירה על טפטוף במחבת. מטגנים נקניק איטלקי קישור בטפטופים עד השחמה וכבר לא ורוד במרכז, על 10 דקות. פרוסת נקניק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' עם 2 כפות שמן זרעי ענבים.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
9
לחץ על הבצק לתוך ולמעלה את הצדדים של המחבת מוכנה. לתקוע חורים בבצק עם מזלג כדי למנוע בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מורחים רוטב פיצה סביב בסיס הקרום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
11
מפזרים 1/3 כוס גבינת מוצרלה על רוטב; שכבה חצי נקניק בתפזורת, חצי נקניק פרוס, וחצי פפרוני על גבינה. חזור על שכבות הבשר. למעלה עם הנותרים 1/3 כוס גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12
אופים בתנור שחומם מראש על המדף התחתון עד הקרום הוא חום זהוב, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
13
מברשת קרום עם 1 כף חמאה; העונה עם תיבול איטלקי ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
14
הסר פיצה ממחבת ולתת לנוח 3 עד 5 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין