פיצה ברי מעורבת
המתכון מעורב פיצה ברי יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 20 דקות. מתאים ל-20 ומחירו 63 סנט למנה מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 87 קלוריות. גשו לסופר וקנו תותים, אוכמניות, גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. נסו פודינג לחם פירות יער מעורב עם רוטב פירות יער לימונצ'לו שיכור, עוגות עוגת גבינה משולשת מועדפות עם זיגוג שמנת חמוצה, קומפוט פירות יער מעורב, קצפת טרייה, קרום קרקר גרהם, ו ריבת פירות יער מעורבת (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים בצק גליל סהר ומניחים בתוך 15 אינץ'. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. לחץ על החלק התחתון ו -1 אינץ'. את הצדדים של פאן כדי ליצור קרום; חותם תפרים ונקבים.
אופים בחום של 375 מעלות במשך 8-10 דקות או עד להזהבה. מגניב לגמרי.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים פנימה את השימורים והסוכר של הקונדיטורים; מורחים על קרום. מכסים ומכניסים למקרר למשך 1-2 שעות.
רגע לפני ההגשה מסדרים פירות יער מעל.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות קאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -21 דולר לבקבוק.
![קאזה אמה קיאנטי קלאסיקו]()
קאזה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאזה אמה קיאנטי קלאסיקו ד. ו. ג. הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים לדובדבנים. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגיל 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם עז עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה ומינרליות, הוא מושלם להתאמה עם פסטה ונקניקים.