פיצה מטוגנת בשמן עמוק יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 509 גרם של שומן, וסך הכל 5013 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה הוא אהב על ידי 216 אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שמן זית, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב קמח הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה קוקוס כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פיצה קריספי בטיגון עמוק, פיצת ארוחת בוקר מטוגנת בשמן עמוק עם נקניק, ביצים, פרמזן והולנדז, ו פיצה צלחת עמוקה באמת (פיצה פאן עוגה) (מתכונים דומים).
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מוסיפים מים ומערבבים עם הידיים עד הבצק מגיע יחד ולא נשאר קמח יבש. ללוש קלות במשך כ 30 שניות, ואז לכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף ולתת לשבת בטמפרטורת החדר במשך 8 עד 16 שעות.
להפוך את הבצק על לוח מקומח קלות באמצעות ידיים מקומטות, לחלק לארבעה חלקים. טופס כל חתיכה לתוך כדור ומקום על לוח מקומח, משאיר כמה סנטימטרים של מרחב בין כל כדור. מכסים בניילון נצמד או במגבת כלים לחה ונקייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
5
תן לעלות במשך שעות.
6
בינתיים, בערך לערבב עגבניות במעבד מזון, בלנדר, עם בלנדר יד, או ביד. מתבלים לפי הטעם במלח. בערך לקרוע מוצרלה לתוך 1/2-עד 1 אינץ גושים לסחוט עודף מי גבינה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
בלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
כאשר הבצק עלה, מחממים מטגן לחום גבוה עם המתלה להגדיר כ 6 אינץ ' מתחת לאלמנט broiler.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
מניחים 10 אינץ ' ברזל יצוק או מחבת נירוסטה תחת broiler.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים שמן לתנור ווק רחב או הולנדי ומחממים על חום גבוה ל-350 ° F, כפי שרשום על מדחום הנקרא מיידית או ומטגן עמוק. התאם את הלהבה כדי לשמור על טמפרטורה זו.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
על קערה מקומטת קלות, למתוח או לגלגל כדור בצק אחד לדיסק בקוטר של כ -10 אינץ'. באמצעות קצות האצבעות שלך, לעשות עשרות עד 18 חורים קטנים בבצק המתוח, עוזב את 1 אינץ ' החיצוני ללא פגע.
בזהירות להוריד את הבצק לתוך שמן חם, באמצעות עכביש רשת תיל או מרית מתכת גדולה כדי לשמור אותו שקוע. מטגנים עד נפוחות ומטוגנים קלות בצד התחתון, על 45 שניות. בזהירות להפוך את הבצק עם מלקחיים ומבשלים עד הצד השני הוא פריך, כ 45 שניות יותר. בזהירות להסיר מחבת חמה מתחת broiler ולהגדיר על stovetop. להפוך את הבצק בחזרה ולהעביר למחבת מחוממת מראש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
12
מורחים כמה כפות של רוטב עגבניות על הבצק, משאירים את הקצוות התוססים העולים חשופים. לפזר כמה חתיכות של מוצרלה וכמה עלים בזיליקום על הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
מפזרים מעט מלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
14
טפטוף עם 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
15
העברת broiler ומבשלים עד הקצוות חרוכים (זה יקרה הרבה יותר מהר מאשר עם פיצה רגילה), על 45 שניות.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
16
מגישים פיצה מיד. חזור על שלבים 5 עד 7 עם הפיצות שנותרו.