תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Margherita Pizzan. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, גבינת פרמזן, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו פיצה מרגריטה עם רוטב פיצה עגבניות קלוי, פיצה מרגריטה, ו פיצה מרגריטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים שמרים וסוכר במים בקערה גדולה; בואו לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוק
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
לסובב חבלי ליקריץ
2
מוסיפים 2 1/2 כוסות קמח, 1 כף קמח תירס, 1 כף שמן זית, ו 1/4 כפית מלח לתערובת שמרים. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 10 דקות).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 50 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.