פיצה עוף ברביקיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מנגל עוף Pizzan. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 2269 קלוריות, 95 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, עוף, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוף צ'דר מנגל, המרינדה עוף ברביקיו הטוב ביותר, ו עוף בגריל איטלקי ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פיצה קרום על צלחת פיצה עגולה משומנת קלות 12".
מערבבים עוף ורוטב ברביקיו; מורחים על פיצה קרום.
אופים ב 450 מעלות במשך 8 עד 10 דקות, או עד גבינות להמס קרום הוא פריך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)]()
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין