קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

פיצה עוף חלפיניו

פיצה עוף חלפיניו
שכחו מלצאת לאכול בחוץ או להזמין טייק אווי בכל פעם שאתם מתחשק לכם אוכל ים תיכוני. נסו להכין פיצה עוף חלפיניו בבית. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 306 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . תמורת 1.38 דולר למנה , מתכון זה מכסה 10% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -25 דקות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם פלפלי צ'יפוטלה ברוטב אדובו, עגבניות שרי, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זה עובד מצוין כמנה עיקרית במחיר סביר. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 48% , וזה ציון מוצק. מטבל חלפיניו אפוי , תירס חלפיניו כוסברה , ליים ודגים מצופים תירס עם רוטב חלפיניו-ליים ושעועית שחורה חריפה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים את ששת המרכיבים הראשונים במעבד מזון; מכסים וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מניחים את הקלתית על תבנית פיצה לא משומנת בקוטר 30 ס"מ; מורחים בתערובת עגבניות. מעל מפזרים עוף, גבינה וחלפיניו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
3
אופים בחום של 450 מעלות צלזיוס במשך 10-12 דקות או עד שהגבינה מחוממת לחלוטין והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה