פיצה עוף חלפיניו
שכחו מלצאת לאכול בחוץ או להזמין טייק אווי בכל פעם שאתם מתחשק לכם אוכל ים תיכוני. נסו להכין פיצה עוף חלפיניו בבית. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 306 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . תמורת 1.38 דולר למנה , מתכון זה מכסה 10% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -25 דקות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם פלפלי צ'יפוטלה ברוטב אדובו, עגבניות שרי, שיני שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. זה עובד מצוין כמנה עיקרית במחיר סביר. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 48% , וזה ציון מוצק. מטבל חלפיניו אפוי , תירס חלפיניו כוסברה , ליים ודגים מצופים תירס עם רוטב חלפיניו-ליים ושעועית שחורה חריפה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים את ששת המרכיבים הראשונים במעבד מזון; מכסים וטוחנים עד לקבלת תערובת אחידה.
מניחים את הקלתית על תבנית פיצה לא משומנת בקוטר 30 ס"מ; מורחים בתערובת עגבניות. מעל מפזרים עוף, גבינה וחלפיניו.
אופים בחום של 450 מעלות צלזיוס במשך 10-12 דקות או עד שהגבינה מחוממת לחלוטין והגבינה נמסה.