פיצה עם אננס ונקניק יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 476 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו סלרי, אננס, בשר חזיר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 40 דקות. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מחווני חזיר ואננס הוואי + וידאו, פיצה בגריל עם פסטו ארוגולה, תירס ובשר חזיר (וידאו), ו פיצה טי-ג'יי הוקר (מנגל צ' יפוטלה ואננס צ'ילי מתוק + פיצה ג' לאפה אינוגו עם בייקון).
הוראות
1
מקם מתלה לתנור 1 במרכז והמתלה השני בתחתית התנור ומחמם מראש ל -450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מפזרים את קמח התירס על 2 ניירות אפייה ללא שוליים.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
מרדדים כל חתיכת בצק פיצה לסיבוב של 10 עד 11 אינץ'.
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
12
מערבבים את הקמח והמלח במעבד מזון לתערובת. מערבבים בשמן. כשהמכונה פועלת מוסיפים את תערובת השמרים ומערבבים רק עד שנוצר הבצק. הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות ולשים עד לקבלת תערובת חלקה, בערך 1 דקה.
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
13
מעבירים את הבצק לקערה גדולה ומשומנת והופכים את הבצק לציפוי בשמן. מכסים את הקערה בניילון ומניחים בצד באזור חם ללא טיוטה עד שהבצק מכפיל את נפחו, בערך 1 שעה. אגרוף את הבצק למטה לחלק 2 כדורים שווים. (הבצק יכול לשמש מיד או לאחסן אטום במקרר למשך 1 יום.)
מוסיפים את העגבניות ועלי הדפנה ומבשלים ללא כיסוי על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודו
19
הסר וזורק את עלה הדפנה. מתבלים את הרוטב עם יותר מלח ופלפל, לפי הטעם. (הרוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב, ואז לכסות לקרר. לחמם מחדש על אש בינונית לפני השימוש.)