קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

פיצה עם אננס ונקניק

פיצה עם אננס ונקניק
פיצה עם אננס ונקניק יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 476 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו סלרי, אננס, בשר חזיר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 40 דקות. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מחווני חזיר ואננס הוואי + וידאו, פיצה בגריל עם פסטו ארוגולה, תירס ובשר חזיר (וידאו), ו פיצה טי-ג'יי הוקר (מנגל צ' יפוטלה ואננס צ'ילי מתוק + פיצה ג' לאפה אינוגו עם בייקון).

הוראות

1
מקם מתלה לתנור 1 במרכז והמתלה השני בתחתית התנור ומחמם מראש ל -450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מפזרים את קמח התירס על 2 ניירות אפייה ללא שוליים.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מרדדים כל חתיכת בצק פיצה לסיבוב של 10 עד 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מעבירים 1 בצק לכל תבנית מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
כף את רוטב המרינרה על הבצק, מחלק שווה ומשאיר גבול בגודל 1 אינץ ' סביב כל פיצה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מפזרים את הגבינות מעל הרוטב. מסדרים את נתחי האננס בשכבה אחת מעל הגבינות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
מפזרים את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
8
אופים את הפיצות עד שהקרום פריך וחום בתחתית והגבינה נמסה מעל, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
חותכים את הפיצה ל טריזים ומגישים מיד.
10
מערבבים את המים החמים והשמרים בקערה קטנה לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מניחים לעמוד עד שהשמרים מתמוססים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
12
מערבבים את הקמח והמלח במעבד מזון לתערובת. מערבבים בשמן. כשהמכונה פועלת מוסיפים את תערובת השמרים ומערבבים רק עד שנוצר הבצק. הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות ולשים עד לקבלת תערובת חלקה, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
13
מעבירים את הבצק לקערה גדולה ומשומנת והופכים את הבצק לציפוי בשמן. מכסים את הקערה בניילון ומניחים בצד באזור חם ללא טיוטה עד שהבצק מכפיל את נפחו, בערך 1 שעה. אגרוף את הבצק למטה לחלק 2 כדורים שווים. (הבצק יכול לשמש מיד או לאחסן אטום במקרר למשך 1 יום.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
בסיר תבשיל גדול מחממים את השמן על להבה בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
15
מוסיפים את הבצל והשום ומקפיצים עד שהבצל שקוף, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
16
מוסיפים את הסלרי, הגזר ו 1/2 כפית מכל מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
17
קולים עד שכל הירקות רכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
18
מוסיפים את העגבניות ועלי הדפנה ומבשלים ללא כיסוי על אש נמוכה עד שהרוטב מסמיך, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
19
הסר וזורק את עלה הדפנה. מתבלים את הרוטב עם יותר מלח ופלפל, לפי הטעם. (הרוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. מגניב, ואז לכסות לקרר. לחמם מחדש על אש בינונית לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו